返回列表 發帖
我d朋友生日我地通常打邊 or 任食 ... 一大 table ... 齊齊玩齊齊笑
birthdayenjoyer 發表於 2010-6-20 23:51

但係我想比佢一個好難忘既生日丫,, 之前已經試過cafe 了.~~ hhaa

如果可以既話, 我想一班人丫, 因為好似聽人講, 職員會有八折. ^^ may be ...
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:50

問唔問得切

但係我想比佢一個好難忘既生日丫,, 之前已經試過cafe 了.~~ hhaa
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:53

好難忘 不過去 travel la

romantic 可以去 黃金海岸 a ... hotel 睇 view 一流
birthdayenjoyer 發表於 2010-6-20 23:52

係丫, 之前係呢度都睇到黃金海岸有優惠...
但都係嫌佢貴得濟丫.><

我之前試過去朗田 and 大吉丫, 個度都ok ar. 都有壽司蛋糕送丫. ^^
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:51

2間都麻麻 a ...

問唔問得切
birthdayenjoyer 發表於 2010-6-20 23:53

我唸要發揮我召集人既力量喇. haha

如果唔話佢聽, 無啦啦有成班人同佢慶祝, 佢實好surprise. ~^^
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:52

如果班朋友大家都識就最好 la ... 但你地未必得閒 ...

好難忘 不過去 travel la
birthdayenjoyer 發表於 2010-6-20 23:53

去travel??

係喎, 近近地可以去澳門喎, 又連住星期六日. ~^^

我唸要發揮我召集人既力量喇. haha
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:54

係就快 la ... 得返幾日 ... 你地都係返工>??

如果班朋友大家都識就最好 la ... 但你地未必得閒 ...
birthdayenjoyer 發表於 2010-6-20 23:55

咁又係... 人越大, 就越難約... ><
但我會試下既,, 因為話哂都係佢生日, 大哂的.!! haha