返回列表 發帖
早餐
蘭芳園 Lan Fong Yuen
中環結志街2號
奶茶咖 央西多士 推介

coffee free to refill 好似 ...???

咁正??  岩我喎, haha 可以提提神.
平時飲咖啡又貴..~~ ...
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:38

不過 ... 都幾貴 ga d 野 ... 一件 cake 仔要十幾廿蚊 ...
coffee 應該30以上 ...

haha, 其實值唔值得入去丫??
入面真係有好多蠟像?
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:39

好多蠟像 都好似歌手 ...有名人,有錢人,artist, singer ............... 多都數唔哂

可能有你地中意o既偶像

PizzaExpress
中環擺花街21號地下至2樓
都係好好味 ga d pizza ... curry chicken pizza ... 推介

香港最高360度觀景台凌霄閣摩天台

睇哂景 ... 入錢可以用望遠鏡

如果今個星期5 ... 可能 rain ... 帶家遮 la ...

有太陽都唔怕你女友哂親

haha, good, 佢實捉住每個人都影.... 唔滿意又影過, 一個都影十幾張.~~
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:43

帶腳架 la ... 應該無人竹7閒同你地甘多合照

但係你有無睇過?? 真係值得去??
因為我去過外國睇, 又好似無乜特別.... ...
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:45

特別的 ... 可能我無去過

你女友有無去過 ...

第一次都 ok o既

係喎, 知唔知海洋公園有無多左D 特別野玩下??
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:46

好似好大o既 海洋列車

因為我想去海洋公園丫, 因為佢正日生日會free ar. ^^
超抵玩. haha
kimcheng 發表於 2010-6-20 23:47

係 a .. 之前都有開 post講 ocean park o既 discount